آيا در واقع مي توانيد بدون اينکه پوست خود را از اشعه ماوراء بنفش رنج بکشيد ، يک برنزه بي عيب و نقص بگيريد؟ اکنون مي توان با لوسيون جديد خود برنزه FAKE IT يک اثر ارزشمند در تعطيلات را ورزشي کرد. اما آيا استفاده از آن بسيار ساده است؟ همانطور که وبلاگ نويس و عکاس دايگاي الابي در بررسي خود اعتراف کرد ، "من هرگز در ابتداي بهار هرگز چنين برنزه زيبايي نداشته ام."
وي گفت: "وقتي اولين تبليغات راجع به محصول خود برنزه FAKE IT در آينده مشاهده کردم ، از تعجب متوجه شدم که واقعاً مرا فريب داد. به اين دليل است که من هيچ وقت تجربه اي با محصولات مشابه نداشته ام و دامنه خود برنزه تا آن زمان کاملاً ترسناک به نظر مي رسيد. من نمي خواستم به رنگ هاي نارنجي رنگ و لکه هاي پوستي روي پوست خود دست پيدا کنم اما توضيحات FAKE IT کاملاً قانع کننده به نظر مي رسيد.
اکنون من در مورد اين محصول نظريه اي را شکل داده ام که مدت چند ماه از آن استفاده کرده ام. استفاده از آن بسيار آسان است ، جلوه اي برنزه زيبا و بسيار طبيعي ايجاد مي کند که به نظر نمي رسد به هيچ وجه جعلي باشد. با استفاده از اين محصول ، من نکات و ترفندهايي را ارائه داده ام که توصيه مي کنم براي دستيابي به نتيجه مورد نظر خود دنبال کنيد.
قبل از هر چيز ، قبل از استفاده از FAKE IT ، به خصوص در مناطق خشک پوست ، پوست خود را خيلي مهم کنيد. گزينه هاي بي شماري و اسکراب هاي زيادي را امتحان کرده ام ، اما در حال حاضر من مي توانم لايه برداري DIY را که از روغن نارگيل ، شکر قهوه اي و روغنهاي اساسي تهيه شده است ، توصيه کنم. قند به عنوان ماده لايه بردار عمل مي کند ، در حالي که روغن نارگيل پوست را تغذيه و آبرساني مي کند. اين دسته کوچک موسيقي جاز ، يک برنز بدون رگه را تضمين مي کند.
دوم ، شما واقعاً بايد محصول را در پوست خود با دقت کار کنيد. من فکر مي کنم بهترين روش استفاده از ميت مخصوص برنزه کردن است ، اما من آن را بدون ميت نيز مديريت کردم. اگر برخي از نقاط را دور بزنيد و شير خودتان را با دقت اعمال نکنيد ، برنزه يکنواخت نخواهد بود.
سوم از همه ، در دستورالعمل ها آمده است که شما بايد حداقل 10 دقيقه قبل از لباس پوشيدن صبر کنيد. توصيه مي کنم از اين نوک پيروي کنيد زيرا قبلاً تجربه داشتن يک علامت سفيد بلند روي پاهايم را داشتم که در آن سجاف شلوار ساق پا مي رفت.
بله ، اين تجربه در حال يادگيري از اشتباهات من در ماههاي گذشته است. اما خبر خوب - حتي هنگامي که اثر آنچنان که انتظار مي رود نيست ، مي توانيد آن را در دوش کاملاً خوب بشوييد. همچنين ، اگر مي خواهيد به يک برنزه عميق تر برسيد ، روش اعمال را تکرار کنيد و آن را تاريک تر و جسور تر نشان دهيد - اما هنوز هم ظاهر طبيعي دارد.
اگر شما يک مبتدي با خود برنزه و با احتياط با اين محصولات درست مثل من هستيد ، صادقانه توصيه مي کنم FAKE IT را امتحان کنيد. من در ابتداي بهار هرگز چنين برنزه زيبايي نداشته ام. "
مرجع:ثانيکالا
درباره این سایت